. . . . . . .

Suntem cea mai nouă spălătorie profesională de covoare din Arad!

Deținem cele mai performante utilaje în domeniul curățeniei și folosim numai detergenți de calitate, ceea ce permite atât o spălare în profunzime dar și o protecție a țesăturii. Curățarea periodică a covoarelor este esențială pentru menținerea și redarea unui aspect estetic plăcut și îngrijit pentru casa dumnevoastră.

Covoarele acționează ca un filtru de colectare a particulelor de praf, al părului de animale, acarieni, și alți alergeni periculoși pentru familiile noastre cât și pentru mediul înconjurător. Cea mai bună modalitate de a elimina praful, murdăria și mirosurile neplăcute de pe suprafața textilelor dumneavoastră, este de a apela la serviciile profesionale de spălare a covoarelor.

Aveți pete pe covor ? nici o problemă, noi îl facem să arate ca nou ! Ne sunați, vă preluăm covorul , iar a doua zi îl livrăm, curat și parfumat. Desprăfuire, spălare, centrifugare şi uscare în cameră încălzită!


Uită-te cum lucrăm:

Testimoniale:

Mariana


Multumim pentru covorul curat! Sunteti prima spalatorie care a reusit sa curete plastelina, carioca sau acoarelele de pe covorul unei fetite zvapaiate.

Emilian


Seriozitate! Recomand, nici noi nu au aratat asa de bine covoarele.

Mirela Benceu


Promptitudine, profesionalism și foarte bine spălate, mulțumesc și felicitări!!!!!!!!

Budihala Simona


Multumesc! Covorul meu este iar ca nou si de data asta mult mai rapid si mai ieftin fata de concurenta. Te felicit si iti doresc sa aduni cat mai multe covoare curate!!!

.