Sfaturi utile
23/10/2017
curatenie-sarbatori-covoare-arad
Curatenia de sarbatori: sfaturi practice
04/12/2018
spalatorie-covoare-arad
Ce utilaje esentiale trebuie sa detina o spalatorie de covoare profesionala ?
Desprafuitor mecanizat de covoare
Cu acest utilaj se executa primul pas deosebit de important pentru integritatea tesaturii. Inainte de a fi efectiv spalat, covorul trebuie desprafuit mecanic pentru a elimina murdaria grosiera si orice obiecte taioase. Desprafuirea se face automat atat pe baza de masa vibranta cat si prin bataie. Praful rezultat este preluat de un sistem de exaustare eficient si puternic.
Masina automata de spalat covoare
Trenul de spalare prezinta un sistem avansat de clatire si rulare a covoarelor precum si al vitezezi celor 6 perii asistate de sistemul automat de pompare a apei si de dozarea optima al detergentului. Covoarele sunt pieptanate apoi cu ajutorul unei perii cilindrice rotative, usurand munca de finisare si eliminand scamele si parul rapid si eficient.
Masina automata de stors covoare
Centrifuga de 300 cm stoarce aproximativ 95% din apa si limpezeste covoarele in doar 3 minute. Adio ciucuri murdari si patati datorati uscatului pe garduri ! Sistemul de suspensie este asigurat de cele 6 roti cu camera ce asigura o protectie sporita la centrifugare, protejand tesatura. Covorul astfel stors este pregatit sa intre in ultima faza.
Dezumidificator (camera de uscare)
Covoarele dupa ce sunt scoase de la centrifuga sunt in proportie de 95% uscate, urmatoarea etapa este uscarea acestora in camera de uscare cu ajutorul dezumidificatorului. Dezumidificatorul incalzeste, ventileaza si extrage umezeala. Uscătorul este conceput pentru încălzirea, dezumidificarea și uscarea încăperilor închise izolate

Spalatorie covoare Arad –  noi, cei de la Sinoda detinem utilaje performante ce executa intr-o ordine bine prestabilita o succesiune de operatiuni:

  1. Desprafuirea mecaniata,
  2. Spalarea efectiva,
  3. Stoarcerea automatizata
  4. Uscarea in camera speciala de uscare.

Viziteaza-ne si pe https://www.facebook.com/CovoareSpalate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *